Thema-mappen
Maandelijks biedt Dig&Mig een thema aan. Binnen het thema worden voor de verschillende leeftijdsfase activiteiten aangeboden. Die passen bij het buitenspelen, bewegen in de natuur en ……

Verse natuurlijke voeding en anti-suikerbeleid
Pedagogische aandacht is goed, maar je kind moet zich ook lichamelijk goed ontwikkelen. Het is dus belangrijk om gezond te eten en voldoende te bewegen! Daarom zorgen we dat je kind veel verse voeding krijgt zoals vezels, groente en fruit. We zijn goed op de hoogte van de meest recente onderzoeken over gezonde voeding en hebben op basis hiervan een eigen filosofie en werkwijze ontwikkeld.

 

Buitenspelen en bewegen in de natuur
Beweging is heel belangrijk voor een goede lichamelijke ontwikkeling. Daarom gaan we zo vaak als het kan naar buiten om te spelen Daar kan je kind zijn of haar energie kwijt. Er is volop ruimte om te voetballen, te rennen en te spelen. En er zijn veel natuurlijke speelmaterialen die je kind uitdagen om een avontuurlijk spel te spelen of zijn fantasie de vrije loop te laten. Denk aan waterbanen, boomhutten en klimtoestellen. Verrassend leuk én veilig.

Ook organiseren we regelmatig uitstapjes om kinderen nieuwe indrukken op te laten doen. Bijvoorbeeld naar de kaasmakerij, de brandweer of het bos.